medewerker sales verkeersschool brookhuis

Bron: Monique Klieverik

Brookhuis is een vooraanstaande speler in de mobiliteitsbranche. Met drie divisies Taxivervoer, Busreizen en Verkeersschool geven wij richting aan de mobiliteit in Oost-Nederland. Wij werken als familiebedrijf samen op basis van verbindingen met elkaar, dat levert het mooiste en plezierigste resultaat. Mensen zijn daarom voor ons heel belangrijk. Als je verbinding hebt met elkaar kun je elke klus klaren. Werken bij Brookhuis, is werken in een hecht team en we streven met elkaar naar het allerbeste. Onze slogan is dan ook:

 

Brookhuis, met z’n allen vooruit!

 

Voor Verkeersschool Brookhuis zijn wij op zoek naar gedreven

Medewerker Sales/marketing

Je bent de drijvende kracht achter het commerciële proces binnen de Verkeersschool. Je laat geen lead onbenut en overtuigt potentiële klanten met flair, enthousiasme en voortvarendheid dat Brookhuis de beste keuze is.


Dienstverband:                   Fulltime 

Plaats:                                               Oldenzaal

 

De functie

Als medewerker sales reageer je vlot en adequaat op alle binnenkomende informatie aanvragen, per mail, via website of social media. Je legt de klant de mogelijkheden en voorwaarden uit op zodanige wijze dat de klant altijd een passend aanbod krijgt. Je bewaakt en begeleidt het gehele traject van eerste klantcontact tot en met de inschrijving. Je maakt afspraken voor een eerste rijles en bespreekt deze nadien met de klant om vervolgens tot een passend aanbod op maat te komen. Jij doet er alles aan om het de klant zo aangenaam mogelijk te maken.
Daarnaast onderhoud je de diverse social media kanalen, de website  en denk je mee over commerciële activiteiten en events.

 

Wat wij jou bieden…

·         Werken bij een groot, stabiel regionaal bedrijf waar werken op basis van familiewaarden centraal staat

·         Een zelfstandige job

·         Veel vrijheid van handelen

·         Moderne arbeidsmiddelen, zoals een smartphone.

·         Een marktconform salaris

 

Wat wij van jou vragen…

·         Een enthousiaste en gemotiveerde werkhouding

·         Commercieel inzicht

·         De gedrevenheid om te scoren

·         Een goede voortgangsbewaking van eigen werk

·         Grote mate van zelfstandigheid en initiatief

 

Solliciteren

Heb je interesse om ons team te komen versterken of ken je iemand die hier interesse in heeft? Solliciteer via onze website, www.brookhuisgroep.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de afdeling P&O, 088-4607020

Vacature

Type functie

Opmerking

Acties