Busbegeleider vervoer dagbesteding

Bron: Sander Elsinga
Brookhuis is een vooraanstaande speler in de mobiliteitsbranche. Met drie divisies Taxivervoer, Busreizen en Verkeersschool geven wij richting aan de mobiliteit in Oost-Nederland. Wij werken als familiebedrijf samen op basis van verbindingen met elkaar, dat levert het mooiste en plezierigste resultaat. Mensen zijn daarom voor ons heel belangrijk. Als je verbinding hebt met elkaar kun je elke klus klaren. Werken bij Brookhuis, is werken in een hecht team en we streven met elkaar naar het allerbeste. Onze slogan is dan ook: Brookhuis, met z’n allen vooruit!

Wij zijn op zoek naar een

 

Busbegeleider (m/v)

Gestructureerd vervoer


De functie
Voor het begeleiden van ouderen en/of jongeren van en naar het speciaal onderwijs / dagbestedingslocaties zoeken wij een medewerker die zich goed in de klant kan inleven, dienstbaar is ingesteld en flexibel wil werken. Het is voor jou een uitdaging om een veilige sfeer te creëren in de bus. Je vindt het belangrijk dat de kinderen op een prettige manier vervoerd worden. Ervaring in de zorg of persoonlijke dienstverlening is een pré. Je bent in staat om op eigen gelegenheid bij de dagbestedingslocatie te komen of bij het eerste ophaaladres.

Dienstverband:     Oproep / Parttime (10 uur per week)


Plaats:                         Enschede / Hengelo

Wanneer?
Doordeweekse dagen (maandag tot en met vrijdag) tussen 08:00-10:00 uur en tussen 14:00-16:00 uur. E.e.a. afhankelijk van de te rijden route.

Solliciteren?
Heb je interesse om ons team te komen versterken of ken je iemand die hier interesse in heeft? Je kunt via onze website solliciteren. Ga hiervoor naar www.brookhuisgroep.nl Voor vragen kun je vrijblijvend contact opnemen met de afdeling P&O: p&o@brookhuisgroep.nl of 088-4607020.

 

 

Vacature

Type functie

Opmerking

Acties