Allround Touringcarchauffeur m/v

Bron: Pleunie Klein Haarhuis
Brookhuis is een vooraanstaande speler in de mobiliteitsbranche. Met drie divisies Taxivervoer, Busreizen en Verkeersschool geven wij richting aan de mobiliteit in Oost-Nederland. Wij werken als familiebedrijf samen op basis van verbindingen met elkaar, dat levert het mooiste en plezierigste resultaat. Mensen zijn daarom voor ons heel belangrijk. Als je verbinding hebt met elkaar kun je elke klus klaren. Werken bij Brookhuis, is werken in een hecht team en we streven met elkaar naar het allerbeste. Onze slogan is dan ook:   Brookhuis, met z’n allen vooruit!

Wij zijn op zoek naar een

 

Allround Touringcarchauffeur (m/v)

 

Als Touringcarchauffeur ervaar je de vrijheid om er op uit te gaan met een groep mensen. Je beleeft er plezier aan de klanten een aangename en ontspannen reis mogelijk te maken. Als Touringcarchauffeur ben je niet alleen chauffeur, maar ook een gastheer/gastdame die sociaal vaardig is met een groot inlevingsvermogen. Onze klanten zijn mensen die een georganiseerde dagtocht met ons maken, mensen die gebruik maken van uitgaansvervoer of groepen waaronder bedrijven/verenigingen die een dagje uit gaan en gebruik maken van ons touringcarvervoer.


DIENSTVERBAND:              Parttime
PLAATS:                                          Oldenzaal

 

WANNEER
Brookhuis Busreizen is 24/7 actief. Je rijdt met plezier 2 tot 6 dagen per week voor ons. Dit kan doordeweeks zijn evenals in de weekenden. De uren en het aantal ritten zijn afhankelijk van het werkaanbod en jouw beschikbaarheid.

 

FUNCTIE EISEN

- Je bent minimaal 2 weekenden per maand beschikbaar om 2-3 diensten te verzorgen en de helft van de  feestdagen beschikbaar

- Je hebt ervaring als touringcarchauffeur

- Je hebt een gemotiveerde en enthousiaste instelling

- Je bent verantwoordelijk ingesteld, klantvriendelijk en flexibel

- Je beheerst de Nederlandse taal

- Je kunt in het Engels en Duits goed uit je woorden komen

- Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs D inclusief code 95, een bestuurderskaart en een geneeskundige verklaring.

 

SOLLICITEREN
Heb je interesse om ons team te komen versterken of ken je iemand die hier interesse in heeft? Kijk op www.brookhuisgroep.nl en vul ons online sollicitatieformulier in.


Vacature

Type functie

Opmerking

Acties