Aankomend rijinstructeur categorie B

Bron: Pleunie Klein Haarhuis
Brookhuis is een vooraanstaande speler in de mobiliteitsbranche. Met drie divisies Taxivervoer, Busreizen en Verkeersschool geven wij richting aan de mobiliteit in Oost-Nederland. Wij werken als familiebedrijf samen op basis van verbindingen met elkaar, dat levert het mooiste en plezierigste resultaat. Mensen zijn daarom voor ons heel belangrijk. Als je verbinding hebt met elkaar kun je elke klus klaren. Werken bij Brookhuis, is werken in een hecht team en we streven met elkaar naar het allerbeste. Onze slogan is dan ook:   Brookhuis, met z’n allen vooruit!

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste

Aankomend rijinstructeur – Categorie B

Als instructeur kun jij onze leerlingen ondersteunen en begeleiden met de nieuwste middelen zodat ze succesvol hun rijopleiding afronden. Daarvoor heb je als instructeur plezier in wat je doet. Je bent in staat om te zorgen voor een goede sfeer, gezelligheid in de auto. Je weet de verwachtingen van de leerlingen te overtreffen en je weet aan te sluiten op wat de nieuwe generatie vraagt. Je kunt je inleven in je leerling, hebt een grote betrokkenheid en wilt het beste voor je leerlingen. Jullie gaan voor een gezamenlijk doel: “Rij-zeker”. We willen namelijk onze leerlingen maximaal zelfvertrouwen meegeven.

 Als aankomend rij-instructeur volg je bij ons het volledige opleidingstraject met een doorlooptijd van een klein jaar. Tijdens deze opleiding word je door ons in theoretisch en praktisch opzicht begeleid. Na het behalen van je diploma bieden we je een flexibel contract aan. We zijn op zoek naar kandidaten met de juiste motivatie die ook zelf in hun eigen toekomst willen investeren.

 Dienstverband:                              Parttime
Plaats:                                                       Oldenzaal/Hengelo/Enschede/Almelo

Wanneer?
Je werkt op doordeweekse dagen en bent bereid om minimaal twee avonden in de week en twee zaterdagen per maand lessen te verzorgen.

Wat wij jou bieden…
·         Werken bij een regionaal bedrijf waar werken op basis van familiewaarden centraal staat
·         Een zelfstandige, flexibele job
·         Een smartphone om je werkzaamheden zo optimaal mogelijk uit te kunnen voeren
·         Een modern en goed onderhouden wagenpark

Wat wij van jou vragen…
·         Groot inlevingsvermogen
·         Gemotiveerde en enthousiaste instelling om de opleiding succesvol af te ronden
·         Je bent verantwoordelijk en klantvriendelijk ingesteld
·         Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal
·         Je bent vlot in de omgang en representatief

Solliciteren
Heb je interesse om ons team te komen versterken of ken je iemand die hier interesse in heeft? Klik dan rechts op de knop “solliciteren”. Wij streven er naar je binnen twee weken een eerste reactie te geven.

Vacature

Type functie

Opmerking