Over Brookhuis

Brookhuis is een vooraanstaande speler in de mobiliteitsbranche. Met drie divisies Taxivervoer, Busreizen en Verkeersschool geven wij richting aan de mobiliteit in Oost-Nederland. Wij werken als familiebedrijf samen op basis van verbindingen met elkaar, dat levert het mooiste en plezierigste resultaat. Mensen zijn daarom voor ons heel belangrijk. Als je verbinding hebt met elkaar kun je elke klus klaren. Werken bij Brookhuis, is werken in een hecht team en we streven met elkaar naar het allerbeste. Onze slogan is dan ook:Brookhuis, met z’n allen vooruit!

Ben jij op zoek naar afwisselend en zelfstandig werk? En weet jij hoe je mensen op hun gemak kunt stellen? Wellicht zijn wij op zoek naar jou! Kijk bij onze vacatures, vul ons online sollicitatieformulier in en wie weet word jij binnenkort onze nieuwe collega!

Brookhuis heeft regelmatig plaats voor stagiaires uit verschillende opleidingen. Voor meer informatie over de mogelijkheid tot het doorlopen van een stage bij ons bedrijf kun je contact opnemen met onze afdeling P&O via p&o@brookhuisgroep.nl

Open sollicitaties zijn meer dan welkom.

Wij streven er naar om binnen twee weken een reactie te geven.

Maandelijks organiseren wij een sollicitatiebijeenkomst voor nieuwe collega taxichauffeurs. Vereiste voor deze bijeenkomst is dat je een uitnodiging van ons hebt ontvangen hiervoor. Hieronder tref je een overzicht aan van onze bijeenkomsten in 2016: